Події

У Києві чоловік забарикадувався в квартирі з дітьми, введена поліцейська операція "Заручник"

У Святошинському районі Києва, в результаті сімейної сварки, в квартирі забарикадувався чоловік з дітьми, загрожує застосувати зброю, введена поліцейська операція "Заручник", повідомили в прес-службі поліції Києва.

"У Києві введена поліцейська операція "Заручник": чоловік з дітьми забарикадувався в квартирі і погрожує застосувати зброю", - йдеться в повідомленні на сторінці поліції Києва в Фейсбук в четвер вранці.

На місці події працюють патрульні поліцейські, слідчо-оперативні групи та спецназівці. Керує діями правоохоронців начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко.

В інформації уточнюється, що сигнал надійшов за телефонним дзвінком жінки. Вона повідомила, що чоловік її сестри влаштував удома сварку і б'є дружину. На виклик на вулицю Жмеринську в Святошинському районі відразу прибув наряд патрульних.

"Жінка з квартири втекла, а її кривдник забарикадувався в будинку з чотирма дітьми віком від 3-х до 13-ти років і загрожує зброєю. Відповідно в Києві введена поліцейська операція "Заручник". Поліцейські проводять переговори зі зловмисником, і він уже випустив з квартири 13-річну дочку. На місце події прибули спецпризначенці і слідчо-оперативна група. Правоохоронці роблять усе, щоб звільнити дітей", - повідомив А.Крищенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ