Події

У Запоріжжі затримано банду автовикрадачів під керівництвом лейтенанта патрульної поліції

У Запоріжжі області затримано учасників злочинної групи, що викрадала автомобілі, її очолював лейтенант патрульної поліції, повідомляє обласне управління Національної поліції.

Злочинну групу, що викрадала автомобілі в Запорізькій та сусідніх областях, обласна поліція розшукувала ще з 2017 року. Тоді у слідства виникла підозра, що зловмисники діяли під прикриттям правоохоронних органів.

Версія підтвердилася після того, як співробітники внутрішньої безпеки поліції затримали в Запоріжжі викрадача автомобіля BMW з іноземною реєстрацією. За даними слідства, зловмисниками викрали автомобіль у сусідньому місті Дніпро, після чого доправили на приватне подвір’я Запоріжжя "для відстою". У салоні викраденого автомобіля було виявлено облаштування для зчитування коду сигналізації автомобіля.

Як з'ясувалося, злочинна група складалася з двох молодих осіб, віком 20 і 24 років, а також їхнього ватажка - 30-річного інспектора патрульної поліції.

Зловмисникам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), кваліфікація якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до восьми років.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ