Події

"Нібулон" завантажив і відправив Дніпром першу партію кавунів до Києва

ТОВ СП "Нібулон" (Миколаїв), один з найбільших зернотрейдерів України, завантажив і відправив Дніпром першу цього року партію херсонських кавунів до Києва.

"...на причалі філії "Голопристанська" компанії "Нібулон" повним ходом йде завантаження першої цього року партії кавунів, яку зібрали херсонські фермерські господарства", - повідомила компанія на сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Як повідомив глава Херсонської ОДА Андрій Гордєєв на своїй сторінці в Facebook, баржа з кавунами прибуде до столицы через п'ять днів.

ТОВ СП "Нібулон" створили в 1991 році. Воно є одним із найбільших операторів на зерновому ринку країни. Має у своєму розпорядженні елеваторні потужності загальною місткістю близько 2 млн тонн, а також власний перевантажувальний термінал у Миколаєві потужністю 5 млн тонн. Має 11 річкових терміналів на Дніпрі та Південному Бузі, флот, що налічує 67 од., і Миколаївський суднобудівний завод.

"Нібулон" обробляє 83 тис. га. Експортує сільгосппродукцію більше ніж до 60 країн світу. Щорічний обсяг експорту перевищує 4,5 млн тонн.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ