Події

Прикордонники посилять заходи безпеки на держкордоні в День Державного Прапора і День Незалежності України

Державна прикордонна служба України на період святкування Дня Державного Прапора і 27-ї річниці незалежності України посилить заходи безпеки на державному кордоні.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Держприкордонслужби, окрім пунктів пропуску на державному кордоні, заходи із забезпечення безпеки і порядку здійснюватимуться в контрольних пунктах в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в районі проведення Операції об'єднаних сил у Донецькій і Луганській областях і на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Прикордонники постійно моніторитимуть оперативну ситуацію і враховуватимуть усі можливі виклики, насамперед терористичні загрози. Для цього всі напрями кордону посилять додатковими нарядами. Під час пересування людей і транспортних засобів здійснюватиметься детальний огляд. Крім того, до перевірки активно залучатимуть кінологів зі службовими собаками для виявлення незаконного переміщення зброї та вибухових речовин. Також здійснюватиметься ретельна перевірка документів осіб і транспортних засобів поблизу кордону тощо.

У прикордонвідомстві також зазначили, що для запобігання та недопущення провокацій прикордонники взаємодіятимуть із Національною поліцією, Національною гвардією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Службою безпеки України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ