Події

Стрілянина біля міськради в Харкові: загинув поліцейський, є поранені

У центрі Харкова невідомий озброєний чоловік поранив охоронця місцевої міської ради і стріляв у поліцейських, повідомила прес-служба Національної поліції Харкова.

"Озброєний чоловік відкрив вогонь у поліцейських і поранив одного з правоохоронців. Патрульні застосували табельну зброю і знешкодили зловмисника. Від отриманого вогнепального поранення патрульний помер у лікарні", - йдеться в повідомленні.

У поліції розповіли, що інформація про те, що поблизу міськради чутні постріли, надійшла близько 00:37. У відомстві зазначили, що правоохоронці побачили біля будівлі міськради пораненого охоронця, поруч стояв чоловік, який почав стріляти в патрульних. Одна з куль поранила поліцейського.

За даними поліції, в лікарні знаходиться охоронець міськради. Також правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

"Не зважаючи на зусилля медиків, міліціонер помер. Інший поранений знаходиться в стабільному важкому стані", - йдеться в заяві.

Слідчі слідчого управління відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і ст.348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ