Події

Бойовики за п'ятницю здійснили 40 обстрілів, поранені двоє бійців ЗС України

За минулу добу бойовики на Донбасі 40 разів обстріляли позиції Збройних сил України, в тому числі 1 з важкого озброєння, в результаті чого поранення отримали двоє українських військовослужбовців, повідомляє в суботу вранці прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Відзначено також застосування міномета калібром 82-мм ... Унаслідок бойових дій двоє українських захисників отримали легкі поранення", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу ООС в соцмережі Фейсбук.

Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новозванівки, Новолуганського, Луганського, Мар'їнки, Красногорівки, Невельського, Новомихайлівки, Чермалика, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного. Також, бойовики обстріляли з мінометів калібром 82-мм захисників Чермалика.

Упродовж поточної доби бойовики 4 рази відкривали вогонь по українських позиціях поблизу населених пунктів Кримське, Лебединський, Павлопіль і Широкине. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними української розвідки двоє бойовиків знищені, один отримав поранення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ