Події

Заарештовано львів'янина, який поранив ножем поліцейського при затриманні в ніч на п'ятницю

Жителя Львова, який поранив співробітника поліції ножем у п'ятницю, заарештовано на два місяці рішенням суду, повідомляє поліція Львівської області.

"За рішенням суду 20-річного львів'янина заарештовано без права внесення застави терміном на 60 діб. Іншого учасника події притягнуто до адміністративної відповідальності", - повідомляється на сторінці облполіції в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Як повідомлялося, близько 4:00 ранку на вул.Ковжуна у Львові співробітники поліції, які здійснювали відпрацювання Галицького району, побачили двох хлопців, які за допомогою трафарету та аерозольної фарби робили напис на стіні будинку. За даними джерел у поліції, вони наносили напис "Хто замовив Катю Гандзюк?"

Побачивши поліцейських, юнаки спробували втекти, а при затриманні один з них вдарив 33-річного капітана поліції ножем у груди. Зловмисників затримали, співробітника поліції доправили до лікарні; загрози його життю немає. Пізніше було встановлено, що затримані - 20-річні місцеві жителі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (погроза або насильство до співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ