Події

Харків'янин, якого підозрюють у спробі контрабанди майже 6 кг канабісу, постане перед судом

Прокуратура Харківської області направила до Дергачівського районного суду обвинувальний акт стосовно 57-річного харків'янина, підозрюваного в спробі контрабанди майже 6 кг канабісу.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, чоловікові інкримінується ч.2 ст.15 ч.3 ст.305, ч.3 ст.307 (спроба контрабанди наркотичних засобів в особливо великих розмірах і незаконного перевезення наркотиків) Кримінального кодексу України.

"Зараз на вимогу прокуратури підозрюваний знаходиться під вартою. Чоловік свою провину не визнає і не співпрацює зі слідством. Максимальна санкція статей передбачає покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні.

За даними досудового слідства, в червні підозрюваний намагався перевезти з України в РФ майже 6 кг канабісу. Він сховав наркотики, розфасовані в пакети, під капот машини, за кермом якої збирався перетнути кордон. Але під час проведення контролю на автомобільному пункті пропуску Гоптівка наркотики були виявлені.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ