Події

У Києві в неділю троє невідомих чоловіків пограбували ювелірний магазин і застрелили охоронця

Троє невідомих у неділю, 12 серпня, пограбували столичний ювелірний магазин і застрелили охоронця, повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"Троє чоловіків у масках забігли в приміщення, кілька разів вистрілили в охоронця, забрали ювелірні прикраси і зникли на темно-синьому "Пежо". Охоронець, в якого стріляли, від отриманих травм помер", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, правоохоронці ввели спеціальний оперативний план для розшуку та затримання злочинців.

У поліції наголосили, що повідомлення про напад, який стався на вул. Щербаківського, надійшло о 20:00 неділі, 12 серпня. На місці працювали патрульні поліцейські, кінологи, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативні групи головного і Шевченківського управлінь поліції.

Як зазначається в прес-службі Нацполіції станом на 6:30, правоохоронці вилучили відео з камер спостереження, встановлених у приміщенні та біля входу в магазин.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усіх учасників та обставини інциденту. Речові докази, вилучені з місця події, направлять на експертизу.

12 серпня в Києві троє невідомих чоловіків у масках пограбували ювелірний магазин, кілька разів вистрілили в охоронця, забрали ювелірні прикраси і зникли на темно-синьому "Пежо".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ