Події

Правоохоронці виявили в київських хостелах 12 нелегалів із Бангладеш

Правоохоронці виявили 12 громадян Бангладеш, які незаконно потрапили до України та проживали в хостелах на вулицях Пушкінській та Прорізній у центрі Києві.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, громадяни Бангладеш незаконно перебували на території України, а згодом планували перетнути кордон і потрапити до країн Шенгенської зони. Встановлено, що нелегали спочатку потрапили з Бангладеш до Харкова, а звідти - до Києва.

Правоохоронці доправили їх до Державної міграційної служби для ухвалення рішення про їхнє подальше перебування в Україні. Співробітники Державної міграційної служби склали протоколи стосовно іноземців за ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, правоохоронці встановлюють обставини, при яких іноземці перетнули державний кордон України.

Як повідомлялося, 7 серпня українські прикордонники затримали в Харківській області дві групи незаконних мігрантів - із Бангладеш і В'єтнаму. Затримані повідомили, що спочатку прибули до РФ на чемпіонат світу з футболу під виглядом уболівальників, а далі мали намір незаконно потрапити до країн західної Європи через територію України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ