Події

Двох українських військових поранено на Донбасі в середу

Одного військовослужбовця Об'єднаних сил поранено внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України в середу, ще один підірвався на вибуховому пристрої біля контрольного пункту пропуску, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Протягом поточної доби, з 7 до 18 години російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню... У результаті бойових дій ворога дістав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил", - йдеться у зведенні ООС за середу.

Під час обстрілів 8 серпня бойовики не застосовували забороненого Мінськими домовленостями озброєння. "Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, обстрілюючи позиції Об'єднаних сил у районах населених пунктів Зайцеве, Кам'янка, Красногорівка, Новомихайлівка, Павлополь, Лебединське, Водяне та Широкине", - повідомили в штабі.

Крім того, близько 15.00 у середу неподалік КПВВ "Мар'їнка" військовослужбовець Краматорського прикордонного загону зі складу Об'єднаних сил підірвався на невідомому вибуховому пристрої. "Прикордонник отримав множинні осколкові поранення спини і голови. Його госпіталізовано і він отримує спеціалізовану медичну допомогу. Обставини події з'ясовують", - повідомляють у штабі ООС.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ