Події

У Чернігівській області перекинувся автобус: 8 постраждалих, 4 дітей

Мікроавтобус з групою дітей, які прямували на відпочинок, перекинувся в п'ятницю вранці в Ніжинському районі Чернігівської області, унаслідок чого травми дістали чотири дитини і від 4 до 6 дорослих, повідомляють в екстренній службі Чернігівщини.

Так, на сторінці ГУ Нацполіції в Чернігівській області у Facebook зазначено, що інформація про ДТП з постраждалими надійшла близько 11.00. На місце терміново прибули правоохоронці та медики.

До Ніжинської райлікарні доправили вісім осіб - четверо дітей і четверо дорослих, троє з травмованих - у стабільно важкому стані.

Правоохоронці з'ясували, що мікроавтобус "Фольксваген" рухався з Києва до Конотопа (Сумська обл.) - транспорт перевозив дітей із батьками, які прямували на водний відпочинок.

"За попередньою інформацією, під час виконання маневру обгону жінка-водій не впоралася з керуванням, автомобіль зачепив бордюр і ліг на бік", - йдеться в повідомленні.

Інформацію стосовно події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ