Події

У вбивстві Олешка затримано п'ятьох підозрюваних

Правоохоронці затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО Віталія Олешка у Василівці (Запорізька обл.), повідомила прес-служба Національної поліції України з посиланням на заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна.

"Поліцейські зупинили автомобіль із чотирма підозрюваними в місті Василівці Запорізької області. Ще одного зловмисника поліцейські розшукали й затримали в Бердянську. Всіх п'ятьох затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в середу вранці.

В.Аброськін розповів, що правоохоронці на одній із вулиць Бердянська розшукали автомобіль ЗАЗ, у якому виявили та вилучили обріз мисливської рушниці. Крім того, в результаті введення в дію плану "Сирена" на посту у Василівці поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних.

"Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства жителя Бердянська. Паралельно в Бердянську було затримано ще одного - п’ятого підозрюваного", - повідомив В.Аброськін.

Він додав, що наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру у скоєнні цього злочину.

"Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців", - зазначив заступник голови Національної поліції.

Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом прокуратури. З’ясовуються всі обставини та мотиви вбивства.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ