Події

Rolls-Royce Єлизавети II виставили на аукціоні Bonhams за $ 2,6 млн

Автомобіль Rolls-Royce The Phantom IV State Landaulette 1950 року випуску, який належав королеві Великої Британії Єлизаветі II виставили на аукціоні Bonhams за більш ніж $ 2,6 млн. Про це повідомляється на сайті аукціонного будинку.

З 1950 до 1956 року було випущено всього 18 таких автомобілів. Rolls-Royce The Phantom IV State Landaulette знаходився в королівському автомобільному парку і використовувався для особливих випадків. Так, 29 квітня 2011 року він був задіяний на весіллі принца Вільяма і Кейт Міддлтон для перевезення принца Чарльза і його дружини.

"Ці моделі Rolls-Royce є учасниками незліченних історичних подій у Великій Британії і найбільш значущими, створеними компанією", - зазначив співголова торгового дому Bonhams Малькольм Барбер.

На торги виставили і інші моделі Rolls-Royce, включаючи Phantom VI Limousin 1979 року випуску, який привіз Кейт Міддлтон до місця шлюбної церемонії з принцом Вільямом ($ 788 тис.), а також Centenary Silver Spur Saloon 1985 року випуску, на якому їздила принцеса Діана ( $ 104,8-131 тис.).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ