Події

Прокуратура АРК ідентифікувала дані понад 9 тис. кримських силовиків, підозрюваних у держзраді

Слідчий відділ прокуратури Автономної Республіки Крим (АРК) встановив повні ідентифікаційні дані стосовно понад 9 тис. співробітників правоохоронних органів, підозрюваних у державній зраді, повідомив перший заступник прокурора АРК Микола Іванець.

"Слідче управління прокуратури Автономної Республіки Крим здійснює досудове розслідування в 123 кримінальних провадженнях за фактами вчинення державної зради. Під час досудового розслідування встановлено штатну чисельність 18 правоохоронних органів, які працювали на території Автономної Республіки Крим та в Севастополі до окупації півострова, це становить близько 18600 осіб", - сказав М.Іванець на засіданні координаційної наради правоохоронних органів Криму, повідомляє сайт прокуратури АРК в четвер.

Він наголосив, що завдяки роботі слідчого відділу прокуратури АРК встановлено повні ідентифікаційні дані щодо понад 9 тис. осіб.

"Збір доказів здійснюють переважно слідчі прокуратури. На сьогодні ми маємо відповідні реєстри, що містять необхідну інформацію про понад 4 тис. осіб із числа правоохоронців", - додав перший заступник прокурора.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ