Події

У Хмельницькому зупинено 95 ліфтів

 Хмельницький окружний адміністративний суд зупинив експлуатацію 95 ліфтів в обласному центрі Хмельницькому через порушення правил експлуатації.

"Під час перевірки ліфтів, що перебувають на балансі комунального підприємства "Управляюча муніципальна компанія "Південно-Західна", фахівці управління Державної служби з питань праці (Держпраці) в Хмельницькій області виявили порушення, які можуть завдати шкоди життю і здоров'ю людей ", - йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби України з питань праці.

Згідно з повідомленням, встановлено, що після завершення граничного терміну експлуатації ліфтів підприємство не здійснило позачергового технічного огляду та не отримало дозволів на експлуатацію ліфтів.

У зв'язку з цим Держпраці звернулося з позовом до Хмельницького окружного адміністративного суду про застосування заходів реагування в сфері державного нагляду до підприємства шляхом призупинення експлуатації 95 ліфтів.

"Підприємство не надало суду доказів усунення всіх виявлених порушень, зафіксованих в акті перевірки. Своїм рішенням суд зупинив експлуатацію пасажирських ліфтів до повного усунення порушень", - наголошується в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ