Події

Наєв провів зустріч з командиром ДУК "Правий сектор"

Командувач об'єднаних сил Сергій Наєв обговорив у середу з командиром добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Андрієм Стемпицьким подальше використання набутого досвіду бійцями ДУК, повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил

"Під час бесіди були обговорені пропозиції щодо використання набутого бійцями ДУК "ПС" досвіду в рамках українського законодавства", - йдеться в повідомленні на сторінці операції об'єднаних сил (ООС) в Фейсбуці.

Як зазначається, генерал-лейтенант С.Наєв і А.Стемпицький обмінялися думками щодо можливих варіантів зазначеного і домовилися продовжити діалог.

У штабі також підкреслили, що дії ООС відбуваються в правовій площині, і українські військовослужбовці діють публічно, прозоро і послідовно.

Як повідомлялося, в Краматорську С.Наєв і командувач Української добровольчої армії (УДА) Дмитро Ярош на зустрічі обговорили питання участі бійців УДА в лавах Збройних сил України, а також розглянули можливість участі цих бійців в підготовці сил для охорони держкордону.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ