Події

У Києві затримали громадянина Польщі, підозрюваного в убивстві

Громадянин Польщі підозрюється у вбивстві чоловіка, а також у ножовому пораненні жінки в Деснянському районі Києва. Під час затримання він кинувся з ножем на поліцейських, їм довелося застосувати табельну зброю.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, цієї ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що в Деснянському районі на вул. Гната Хоткевича знайдено труп чоловіка з численними ножовими пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка завдяки камерам спостереження отримала прикмети чоловіка, причетного до злочину.

Незабаром наряд поліції на вул. Двінській побачив, як невідомий б'є ножем жінку. Постраждалій викликали "швидку", а поліцейські почали затримувати нападника, схожого на людину, зафіксовану відеокамерами на вул. Гната Хоткевича.

"Зловмисник кинувся з ножем на співробітників поліції, тому старший наряду застосував табельну зброю. Правопорушник дістав поранення ноги й був госпіталізований до лікарні", - зазначено в повідомленні.

Підозрюваний - громадянин Польщі, 1989 року народження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15, ст. 115 (замах на вбивство), ст. 115 (умисне вбивство) і ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ