Події

В Одесі поліцейські в суботу затримали 14 футбольних фанів, які брали участь у конфліктах

Правоохоронці забезпечили безпеку громадян під час проведення в Одесі футбольного матчу між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" і не допустили масових заворушень за участю фанатів і значних порушень громадського порядку.

"Протягом дня до поліції були доставлені 14 уболівальників, які були учасниками конфліктів. Після перевірки щодо семи з них складено адміністративні протоколи за дрібне хуліганство, ще двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за ст.296 КК (хуліганство - ІФ). Вирішується питання про затримання одного з цих чоловіків на підставі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України", - повідомили в ніч на неділю в відділі комунікації поліції Одеської області.

В інформації зазначається, що інші конфліктні ситуації, які назрівали між фанатами, завдяки своєчасному втручанню і діям правоохоронців вдалося призупинити на початковій стадії.

"Всього за правопорядком на вулицях міста стежили понад 1,2тис. правоохоронців. З них близько 350 нацгвардійців. Щоб не допустити можливих провокацій, на стадіоні "Чорноморець" і прилеглої до нього території з громадянами працювали поліцейські діалогу", - повідомили в обласному главку поліції .

Як повідомлялося, увечері 21 липня на стадіоні "Чорноморець" в Одесі між футбольними клубами "Шахтар" (Донецьк) і "Динамо" (Київ) відбувся матч за Суперкубок України 2018 року. У цьому матчі київське "Динамо" обіграло донецький "Шахтар" з рахунком 1: 0, завоювавши таким чином 7-й Суперкубок України в історії.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ