Події

Бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗС України за минулу добу, поранений один військовий

За минулу добу на Донбасі бойовики 18 разів обстрілювали позиції Збройних сил України, однак важке озброєння не застосовувалося, поранений один військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник 18 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ. Важке озброєння не застосовувалося ... Втрат серед захисників України немає", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

Бойовики проявляли активність на усіх напрямках і вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Жовтого, Луганського, Світлодарська, Майорська, Авдіївки, Пісків, Кам'янки, Новотроїцького, Новомихайлівки, Лебединського, Гнутового, Широкиного і Водяного.

"Своїми провокаційними діями окупанти намагалися змусити військовослужбовців Об'єднаних сил відкрити вогонь, щоб в подальшому звинуватити Україну в недотриманні оголошеного перемир'я", - відзначили в штабі.

За даними української розвідки троє бойовиків загинули і один поранений.

Окрім того, протягом поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь по позиціях українських захисників поблизу Широкиного і Водяного. Внаслідок прицільного вогню противника один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ