Події

Пара, яка отруїлася в Еймсбері, знайшла "Новачок" у флаконі з-під парфумів

Пара з Еймсбері, постраждала від отруєння нервово-паралітичною речовиною "Новачок", ймовірно, знайшла її у флаконі з-під парфумів, повідомляє канал Sky News.

За словами брата потерпілого, Метью, Чарльз Роулі сказав йому, що підібрав ємність на вулиці. У свою чергу, член британського парламенту від Солсбері Джон Глен повідомив, що пара могла стати жертвою своєї звички ритися в сміттєвих контейнерах.

Поліція поки не коментує цю інформацію.

Роулі залишається в лікарні у важкому стані, 10 липня він прийшов в себе. Жінка на ім'я Дон Стерджес, яку було госпіталізовано разом з ним, померла за два дні до цього.

Під час обшуку в квартирі потерпілих поліція виявила невеликий флакон, в якому, на її думку, знаходилася отруйна речовина. Висловлювалося припущення, що пара могла підібрати його на смітнику в Солсбері, де в березні були отруєні "Новачком" екс-полковник ГРУ Сергій Скрипаль і його дочка.

"Є ймовірність, що вони знайшли його (невідомий предмет - ІФ) 5 березня, а відкрили тільки 10 днів тому", - заявили в Скотланд-Ярді на початку липня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ