Події

Бойовики обстріляли "Кугуар" прикордонників поблизу КПВВ "Майорськ"

Приблизно о 6:00 понеділка під час доставки зміни прикордонного наряду Краматорського загону до т.зв. нульового блокпоста в напрямку КПВВ "Майорськ" (Донецька обл.) з боку тимчасово неконтрольованої території України розпочався обстріл зі стрілецької зброї.

"Сьогодні в дорожньому коридорі "Горлівка-Бахмут" о 6 годині ранку, коли розпочав свою роботу контрольний пункт в’їзду/виїзду "Майорськ", з тимчасово окупованої території України був обстріляний прикордонний наряд зі складу Об’єднаних сил, що рухався на бронеавтомобілі "Кугуар" до блокпоста першого оборонного рубежу "Майорське". Внаслідок обстрілу одна з куль калібром 7,62 мм влучила в лобове скло бронемашини прикордонників", - повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС) на сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

У прес-центрі зазначили, що цивільних осіб у зоні враження не було, оскільки робота на КПВВ у той час тільки-но розпочалася. Внаслідок обстрілу персонал Держприкордонслужби України не постраждав.

Водночас, як повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook помічник глави Держприкордонслужби України Олег Слободян, "загалом за час російської агресії проти України броньовані "Кугуари" врятували життя вже щонайменше 15 прикордонників".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ