Події

Військовослужбовець ЗС України поранений у неділю внаслідок 29 обстрілів з боку бойовиків

За минулу добу, 15 червня, ситуація в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі залишалася контрольованою, а протягом ночі неділі бойовики вже п'ять разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, повідомляють в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил ( ООС).

"Противник 29 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, в тому числі 1 раз із забороненого мінськими домовленостями озброєння ... Внаслідок ворожого вогню був поранений один з наших захисників", - йдеться у зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру штабу в соцмережі Фейсбук у понеділок вранці.

Бойовики проявляли активність на всій лінії зіткнення і вели вогонь по захисниках Кримського, Новолуганського, Світлодарська, Зайцевого, Майорського, Пісків, Тарамчука, Авдіївки, Водяного, Пісків, Широкиного і Талаківки, а в районі Гнутове НВФ застосували 82-мм міномет.

За даними української розвідки один бойовик знищений, ще один поранений.

"Протягом поточної доби бойовики російських окупаційних військ 5 разів обстріляли позиції українських захисників довкола Світлодарська, Мар'їнки, Гнутового і Водяного", - сказано в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ