Події

У Києві затримали зловмисника, підозрюваного в серії згвалтувань

У Києві правоохоронці затримали підозрюваного в серії згвалтувань і нападів на жінок, повідомила прес-служба столичної прокуратури.

"9 липня до Подільського УП ГУНП в м.Київ надійшло повідомлення про те, що на вул. Білицькій в Києві невідомий чоловік напав на 20-річну дівчину, під загрозою насильства змусив її до статевих стосунків і пограбував. При проведенні оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу нападника і затримали його. Зловмисником виявився 45-річний житель столиці, раніше судимий за скоєння розбійного нападу. Крім того, під час обшуку в його будинку правоохоронці вилучили жіночі прикраси, якими він заволодів раніше під час здійснення аналогічного нападу. Друга жертва вже впізнала свої речі", - йдеться в повідомленні.

Наразі Київська місцева прокуратура №7 оголосила затриманому про підозру за ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом), ч. 2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Прокуратура готує клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Також слідчі перевіряють причетність затриманого до скоєння ще п'яти нападів на жінок, скоєних на території м.Київ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ