Події

Станом на полудень є інформація про трьох загиблих на Рівненському полігоні і 9 поранених, троє з них важкі - командування Сухопутних військ

На Рівненському полігоні в п'ятницю загинуло троє військовослужбовців, ще дев'ятеро отримало поранення, троє з них - у важкому стані, уточнив начальник прес-центру командування Сухопутних військ ЗСУ Іван Ареф’єв.

"Інформація, яку я маю на цей момент (я її уточнював в оперативного чергового), така: загиблих троє військовослужбовців від травм, несумісних із життям, і дев’ять отримали поранення різного ступеня тяжкості. Саме троє з них... важкі (важко поранені - ІФ)", - сказав І.Ареф’єв в ефірі телеканалу "112.Україна".

За його словами, цих трьох поранених із Рівненського госпіталю вертольотом транспортують до Львівського військового госпіталю. Шестеро військовослужбовців із пораненнями середньої тяжкості нині перебувають на лікуванні в Рівненському госпіталі.

І.Ареф’єв також зазначив, що нові дані можуть бути озвучені о 14:00 на спільному брифінгу представників оперативного командування "Захід" і військової прокуратури в Рівному.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ