Події

Двоє українських військових поранені на Донбасі в середу

Незаконні збройні формування п'ять разів обстріляли позиції Операції об'єднаних сил (ООС) у середу з 7.00 до 18.00, двоє українських військовослужбовців дістали поранень, повідомляється у зведенні, розміщеному на сторінці ООС.

"На Горлівському напрямку ворог застосував по захисниках Зайцевого та Південного автоматичні та ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Внаслідок прицільного вогню по наших позиціях поранення отримали двоє українських військовослужбовців", - ідеться в повідомленні.

В ООС зазначили, що під час обстрілів бойовики застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю, а заборонену Мінськими домовленостями зброю не використовували.

"На Луганському напрямку неспокійно було в районі населеного пункту Кримське, де наші позиції обстрілювалися з гранатометів... На Донецькому напрямку противник вів турбуючий вогонь по захисниках Невельського з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. На Маріупольському напрямку російські найманці застосували по захисниках Водяного ручні протитанкові гранатомети та стрілецьку зброю", - повідомляється у звіті.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ