Події

На виїзді з Маріуполя нацгвардійці затримали "прокурора" "ДНР"

На блокпосту на виїзді з м. Маріуполя військовослужбовці Національної гвардії України спільно з представниками спецпідрозділу Нацполіції "Шторм" у складі Об'єднаних сил 1 липня затримали громадянина, який вважається прокурором так званої ДНР.

"Близько 16:40 спільним нарядом правоохоронці зупинили легковий автомобіль KIA Ceed для перевірки документів пасажирів та салону транспортного засобу. У ньому перебував громадянин, 1986 року народження, уродженець міста Маріуполя, який наразі проживає в Севастополі. Під час перевірки затриманого громадянина у ситуаційному центрі по базі даних Національної поліції виявилось, що чоловік безпосередньо причетний до діяльності незаконних збройних формувань так званої ДНР, а саме є співробітником прокуратури "ДНР", - повідомляє прес-служба Нацгвардії України в понеділок.

Того самого дня на блокпосту на виїзді з селища Благодатного Донецької області гвардійці зупинили для перевірки міжміський автобус Маріуполь-Святогірськ. Під час перевірки громадян встановлено, що один із пасажирів, 1984 року народження, житель міста Горлівки, має зв'язки з незаконними збройними формуваннями так званої ДНР.

Обох громадян було затримано та передано співробітникам Нацполіції для подальшого з'ясування обставин.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ