Події

Напад на циганський табір у Львові кваліфіковано, як умисне вбивство - Нацполіція

Напад на циганський табір на околиці Львова у ніч на неділю, внаслідок якого один його мешканець був убитий і ще четверо були поранені, кваліфіковано правоохоронцями як умисне вбивство, знаряддя якого вже вилучено, повідомляє Національна поліція України.

"Вилучили знаряддя злочину, внаслідок якого загинув 24-річний хлопець. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Подія кваліфікована слідчими як навмисне вбивство, вчинене групою осіб. Затримали сімох молодих людей, підозрюваних у причетності до нападу, а також його організатора", - повідомляє прес-служба Нацполіції в неділю.

Як наголошується в повідомленні, розслідування перебуває на контролі керівництва Нацполіції і Міністерства внутрішніх справ.

Як повідомлялося, одна людина загинула і четверо дістали поранень внаслідок нападу невідомих на циганський табір на околиці Львова пізно ввечері о 23:25. За даними поліції, на табір, розміщений у лісовому масиві на околиці міста, напала група невідомих у масках. Правоохоронці затримали 7 осіб, які можуть бути причетні до нападу.

Депутат Львівської міськради і співробітник поліції Ігор Зінкевич, повідомив, що поранення потерпілим завдали холодною зброєю. За його інформацією, затриманим 16-18 років.

Пізніше мер Львова Андрій Садовий повідомив про те, що щонайменше двох постраждалих виписано з лікарні після надання медичної допомоги, госпіталізованим залишається один постраждалий. Також він розповів про взяття під захист правоохоронцями постраждалих мешканців табору.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ