Події

Прес-секретаря Білого Дому відмовилися обслуговувати в ресторані через роботу на Трампа

Прес-секретаря Білого Дому Сару Сандерс відмовилися обслуговувати в ресторані Red Hen в Лексінгтоні, штат Вірджинія, і попросили покинути заклад. Про це сама Сандерс повідомила на своїй сторінці в Twitter. За її словами, причиною для такого вчинку став той факт, що вона працює на Дональда Трампа.

"Минулого вечора власник Red Hen в Лексінгтоні, штат Вірджинія, сказала мені покинути заклад, тому що я працюю на президента США, і я чемно пішла. Її дії говорять про неї набагато більше, ніж про мене. Я завжди намагаюся ставитися до людей, в тому числі до тих, з ким я не згодна, з повагою і буду продовжувати чинити так само", - написала Сандерс.

Last night I was told by the owner of Red Hen in Lexington, VA to leave because I work for @POTUS and I politely left. Her actions say far more about her than about me. I always do my best to treat people, including those I disagree with, respectfully and will continue to do so

— Sarah Sanders (@PressSec) 23 червня 2018 р.

Видання The Hill наводить коментар офіціанта ресторану, який намагався обслужити Сандерс. На своїй сторінці в Facebook він написав, що в цілому йому вдалося обслужити столик Сандерс близько двох хвилин, а потім власниця закладу вигнала її та інших сімох членів сім'ї, які прийшли разом з нею.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ