Події

На Закарпатті випав сніг, рятувальники шукають наметове містечко для евакуації дітей

Рятувальники мають намір евакуювати дітей з наметового містечка, поставленого біля гори Близниця (гірськолижний курорт Драгобрат) через різке зниження температури повітря, повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

Як інформує персональний сайт Г.Москаля, в ніч на суботу в Рахівському районі Закарпаття на високогір'ї випав сніг. Там, де стоїть наметове містечко з 27 дітьми, шар снігу сягає кількох сантиметрів.

"На місце виїхали рятувальники з теплими ковдрами і гарячим чаєм, в найближчі години дітей доставлять у низинні населені пункти району. Станом на 8 годину ранку температура повітря на високогір'ї становить близько 1 градуса тепла", – зазначив голова Закарпатської ОДА.

В ефірі телеканалу "112.Україна" Г.Москаль розповів, що там 27 дітей – з Одеської, Харківської областей та Києва. "Хто організував (наметове містечко – ІФ) ми поки не знаємо, тому що вони ніде не реєструвалися, хоча мали зробити це в рятувальній службі", – зазначив він.

Г.Москаль розповів, що рятувальники розмовляли з мешканцями наметового містечка телефоном. "Всі живі-здорові, але важко їх знайти, тому що сильний туман... і самі вони не знають, де перебувають", – зазначив він.

Голова Закарпатської ОДА висловив сподівання, що найближчим часом досвідчені рятувальники знайдуть мешканців наметового містечка і евакуюють їх.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ