Події

У центрі Москви таксі в'їхало у натовп, постраждали вісім чоловік, дві з них - громадянки Мексики

Унаслідок наїзду таксі на пішоходів в центрі Москви на вулиці Іллінка в суботу постраждало вісім осіб, повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі департаменту охорони здоров'я столиці.

"На місце події протягом семи хвилин прибули бригади "швидкої допомоги". На поточний момент постраждалими вважаються вісім чоловік", - сказав співрозмовник агентства.

Він уточнив, що семеро з них знаходяться в задовільному стані, одна жінка - в стані середнього ступеня тяжкості.

"Усіх постраждалих наразі госпіталізують до медичних установ міста для проведення діагностики та надання медичної допомоги", - додали в прес-службі.

Про те, що внаслідок наїзду таксі на пішоходів на вулиці Іллінка постраждали дві громадянки Мексики, повідомили "Інтерфаксу" в посольстві цієї країни в Росії. "Їхній стан нормальний. (Отримано - ІФ) незначні травми", - сказав співрозмовник агентства.

Раніше в прес-службі столичного главку поліції повідомляли про семеро постраждалих в результаті аварії. Винуватця ДТП - водія таксі, громадянина Киргизії - вдалося затримати на місці події. Джерело "Інтерфаксу" повідомив, що він, імовірно, сів за кермо п'яним.

Поліція порушила кримінальну про порушення правил дорожнього руху за фактом дорожньо-транспортної пригоди в центрі столиці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ