Події

Кучма обговорив з представником МКЧХ відновлення моста в районі Станиці Луганської

Другий президент України, представник країни в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кучма обговорив з главою делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Аланом Ешліманом забезпечення водопостачання в Донецькій і Луганській областях і ремонт моста в районі Станиці Луганської (Луганська обл.).

"У розмові обговорили гуманітарні питання щодо Донбасу. Зокрема, мова йшла про безперебійне водопостачання в Донецькій і Луганській областях, якого потребують мирні жителі по обидва боки від лінії розмежування. Основна увага була приділена питанню аварійно-ремонтних робіт моста в районі Станиці Луганської", - повідомила прес-секретар Л.Кучми Дарина Оліфер на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук в п'ятницю.

За її словами, А.Ешліман висловив стурбованість ситуацією, яка склалася навколо цього моста, через недостатню увагу до відновлення мостового переходу з українського боку.

"Учасники розмови погодилися щодо необхідності активізації роботи для вирішення зазначеної проблеми. Леонід Кучма підкреслив, що звернеться до відповідних інстанцій української влади з цього питання", - поінформувала його прес-секретар.

Вона також зазначила, що Л.Кучма поінформував співрозмовника про недотримання режиму тиші з боку незаконних збройних формувань окремих районів Донецької та Луганської областей.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ