Події

Викрито керівників відділення одного з державних банків у Дніпропетровській області, які привласнили півмільйона гривень

У Дніпропетровській області співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією викрили керівників відділення одного з державних банків України, які привласнили півмільйона гривень клієнтів установи, повідомила прес-служба СБУ.

Як зазначається, правоохоронці встановили, що в. о. керуючого відділенням банку і його підлегла розробили протиправний механізм. Зловмисники "користувалися" оформленими, але не виданими картами клієнтів з числа вимушених переселенців. Чиновники самостійно встановлювали ПІН-коди і через банкомати знімали гроші.

"Коли клієнти банку зверталися із заявою про зникнення грошей з рахунку, то чиновниці видавали готівку, яку знімали з будь-якого іншого карткового рахунку клієнтів банку", - відзначили в поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.191 Кримінального кодексу України. Наразі триває комплекс слідчих заходів для встановлення інших можливо причетних до угоди осіб. Обвинувальний акт стосовно керівника відділення вже направлено до суду.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ