Події

У Сінгапурі посилюють безпеку напередодні саміту США-КНДР

Влада Сінгапуру вживає додаткових заходів, спрямованих на гарантування безпеки під час перебування в країні президента США Дональда Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина, зустріч яких запланована на 12 червня, передає в неділю агентство "Ренхап".

За даними агентства, території, що мають велике значення для майбутнього саміту, перебувають під особливою охороною поліції.

Зокрема, йдеться про готель "Капела" на острові Сентоса, де проходитиме саміт, а також про готелі "Шангрі-Ла" і "Сент-Реджіс", де перебуватимуть Д. Трамп і Кім Чен Ин.

До цих районів стягнуто додаткові поліцейські сили, зведено загородження, а також проводяться огляди. У місцевій поліції закликали до "розуміння і терпіння" у зв'язку з порушеннями в русі транспорту через саміт.

Минулої суботи міністр закордонних справ Сінгапуру Вівіан Балакрішна заявив про цілковиту готовність до проведення в країні саміту США-КНДР. При цьому глава сінгапурського МЗС зазначив, що Вашингтон, так і Пхеньян задоволені підготовкою до саміту США-КНДР.

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин вже приземлився в Сінгапурі, і його кортеж прибув до готелю "Сент-Реджіс". Прибуття Д.Трампа, який вилетів в Сінгапур із Канади, очікується протягом кількох годин.

Зустріч американського президента Д. Трампа і лідера КНДР Кім Чен Ина запланована на 12 червня в готелі "Капела" на острові Сентоса в Сінгапурі. Основну увагу буде присвячено денуклеаризації Корейського півострова.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ