Події

Двох українських військових поранено внаслідок обстрілу бойовиків у п'ятницю

 Незаконні збройні формування з початку доби в п'ятницю здійснили 17 обстрілів у зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС), поранення дістали двоє українських військовослужбовців.

"Противник 17 разів порушував режим припинення вогню, з них 4 рази із забороненого Мінськими домовленостями озброєння. (...) Під час бойових дій за добу двоє військовослужбовців дістали поранення. Втрати противника уточнюються", - йдеться у вечірньому зведенні на сторінці ООС у Facebook.

Бойовики здійснювали провокативні обстріли зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП по районам населених пунктів Кримське, Мар'їнка, Павлопіль, Гнутове і Водяне. З 120- і 82-мм мінометів обстрілювали захисників Новотошківського на Луганському напрямку. Підрозділи об'єднаних сил вели активну оборону і давали адекватну відповідь за всією лінією зіткнення, зазначили у прес-центрі ВЗГ.

Крім того, противник намагався вести снайперський вогонь поблизу населеного пункту Красногорівка. Українські військові завдяки контрснайперським заходам швидко змусили бойовиків припинити вогонь.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ