Події

У СБУ підтвердили автентичність "списку 47"

У Службі безпеки України підтвердили, що у списку, розміщеному на сайті Страна.ua фігурують ті ж самі прізвища, що й в списку, вилученому в результаті спецоперації, повідомляє BBC.

"У прес-центрі СБУ підтвердили BBC News, що в документі, розміщеному на сайті Страна.ua, фігурують ті ж самі прізвища, що й в списку, який вилучили в результаті спецоперації", - йдеться в повідомленні на сайті видання в середу, з посиланням на прес-службу СБУ.

Як повідомлялося, 5 червня в СБУ відкрили кримінальне провадження за фактом розголошення відомостей досудового розслідування через публікацію в ЗМІ прізвищ потенційних жертв терористичних актів на території України.

"У публікації зазначено прізвища громадян України та іноземних держав, яких планувалося фізично знищити внаслідок терористичних актів на території нашої країни. При цьому відповідні дані жодному, зокрема й автору публікації цього інтернет-ресурсу на розголошення зазначених відомостей органом досудового розслідування і процесуальним керівник не надавалися", - заявили в спецслужбі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ