Події

Меланія Трамп з'явилася на публіці вперше після операції на нирках

Дружина президента США Меланія Трамп у середу вперше з'явилася перед телекамерами після того, як минулого місяця перенесла операцію на нирках. Перша леді разом з президентом взяла участь у брифінгу федерального агентства США з управління в надзвичайних ситуаціях, присвяченому підготовці до сезону ураганів.

Informative meeting with @FEMA today. With the hurricane season is upon us, you can download the FEMA app https://t.co/GOa1yv41KH to start receiving alerts & safety reminders. pic.twitter.com/mdUMVo1JZq

— Melania Trump (@FLOTUS) 6 червня 2018 р.

Перед початком заходу Дональд Трамп в ефірі американського телебачення подякував дружині за її роботу в якості першої леді США.

"У неї (Меланії Трамп - ІФ) був трохи складний період, але зараз у неї все добре і ми нею дуже пишаємося. Вона робить чудову роботу в якості першої леді", - сказав президент.

Американський телеканал CNN зазначив, що це перша поява першої леді США на публіці за останні 26 днів. Протягом цього часу в американських ЗМІ та соціальних мережах бурхливо обговорювалося питання тривалої відсутності Меланії Трамп на офіційних заходах.

У свою чергу Дональд Трамп раніше в середу розкритикував ЗМІ за висвітлення цього питання.

"Фейкові новини так несправедливо і зло обійшлися з моєю дружиною, нашою чудовою першою леді Меланією. Поки вона відновлювалася після операції, вони повідомляли всі, починаючи з того, що вона мало не померла, зробила підтяжку обличчя, залишила Білий дім і мене і поїхала до Нью-Йорка або Вірджинії. Усе це брехня, у неї все дуже добре", - написав він у своєму твіттері.

Про те, що Меланії Трамп зробили операцію на нирках, котра була потрібна для лікування доброякісної пухлини, стало відомо 14 травня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ