Події

У Москві чекають від Волкера письмових пропозицій щодо місії ООН на Донбасі

У Москві чекають письмових пропозицій від Вашингтона за російським проектом резолюції Радбезу ООН щодо місії на Донбасі, заявив "Інтерфаксу" директор Центру політичної кон'юнктури Олексій Чеснаков.

"На січневій зустрічі в Дубаї російська і американська сторони усно обмінялися думками про подальші кроки щодо імплементації Мінських угод і специфіки діяльності місії ООН. Тоді, по завершенню переговорів, помічник президента Росії Владислав Сурков відзначив, що американський пакет пропозицій "виглядає цілком реалізованим", - сказав О.Чеснаков.

"Тепер від Курта Волкера (спецпредставника держдепу США з України), як і було домовлено в Дубаї, чекають відповідних документів", - сказав експерт.

За словами О.Чеснакова, "усних виразів тут недостатньо, адже йдеться про конкретні і ретельно вивірені доповнення до проекту резолюції Радбезу ООН, внесеного Росією в вересні минулого року".

"Коли письмові пропозиції з Вашингтона від пана Волкера надійдуть, то Москва, зрозуміло, відповість у відповідному форматі", - сказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ