Події

У Рівному внаслідок ДТП за участю автобуса одна людина загинула і троє дістали травми

В м. Рівному автомобіль Renault Megane врізався в автобус Setra сполученням"Київ-Львів", де було 42 людини, внаслідок ДТП одна людина загинула, троє дістали травм.

Як повідомляє в суботу відділ комунікації поліції Рівненської області, дорожньо-транспортна пригода сталася напередодні, 1 червня, близько 20:00 на вул. Дубенській.

"41-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Renault Megane і здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автобусом Setra сполученням "Київ-Львів" під керуванням 35-річного жителя Тернопільщини", – йдеться в повідомленні.

Унаслідок ДТП важких травм дістав пасажир легковика – 30-річний житель Рівного, який згодом помер близько 4:00 ранку, незважаючи на вжиті реанімаційні заходи.

Також в ДТП дістав травм водій Renault, у якого медики діагностували політравму, а також 23-річна пасажирка цього ж автомобіля – у неї переломи кісток обличчя та струс головного мозку. Обидва госпіталізовані в травматологічне відділення.

Крім того, у момент зіткнення в автобусі перебувало 42 людини, з яких травмувалася тільки 23-річна пасажирка.

"Її госпіталізували в лікарню із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та саднами. Інші пасажири пересіли в інший автобус і поїхали в пункт призначення", – повідомили в поліції.

У водія легкового автомобіля взяли зразки крові з метою визначення наявності алкоголю або наркотиків.

За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Обидва транспортні засоби поміщено на штрафмайданчики. Слідчі дії тривають.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ