Події

Visa назвала причину збою в роботі з картами в Європі

Visa повідомила про часткове відновлення роботи з картами в Європі після збою, який стався 1 червня, і принесла вибачення власникам карт. Про це йдеться в заяві платіжної системи.

"Раніше сьогодні у Visa трапився системний збій, який торкнувся клієнтів у всій Європі. Наша мета - забезпечувати, щоб всі карти Visa працювали 24 години на добу 365 днів у році. Сьогодні ми не змогли досягти цієї мети і приносимо свої вибачення всім нашим партнерам і, зокрема, власникам карток Visa", - йдеться в заяві.

У компанії пояснили, що наразі власники карток Visa вже можуть користуватися своїми картами, роботу системи відновлено ​​до "рівня, близького до нормального".

"Проблема була пов'язана з апаратним збоєм. У нас немає підстав вважати, що це пов'язано з яким-небудь несанкціонованим доступом або шкідливим подією", - йдеться в повідомленні.

У минулу п'ятницю, 1 червня, власники карт Visa в Європі зіткнулися з неможливістю проведення платежів. У платіжній системі визнали факт збою і пообіцяли вирішити проблему в максимально короткі терміни. 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ