Події

Щорічно кількість звернень в поліцію зростає на 15-20 відсотків

Кількість звернень до поліції зростає на 15-20 відсотків щороку, тому поліцейські повинні забезпечити відповідне оперативне та ефективне реагування на кожне таке звернення, заявив глава Нацполіції Сергій Князєв під час робочої наради з керівниками підрозділів патрульної поліції з усіх регіонів.

Під час наради керівники обговорили організацію та координацію роботи підрозділів патрульної поліції. Зокрема, йшлося про реагування на заяви і повідомлення про правопорушення.

Глава Нацполіції зазначив, що сьогодні спостерігається збільшення звернень на лінію 102.

"У 2017 році обробили близько 6,8 млн повідомлень. Це означає, що щорічно кількість звернень збільшується на 15-20 відсотків. І з моменту запуску патрульної поліції, за два роки, приблизно на 40% збільшилося і навантаження на патрульних, які відпрацьовують ці виклики. І наше основне завдання - відповідне реагування", - заявив С.Князєв.

Також під час наради йшлося про матеріально-технічне забезпечення та фінансування підрозділів патрульної поліції. Окрему увагу було приділено питанню укомплектування особового складу.

У відомстві нагадують, що раніше повідомлялося, що кандидати в ряди поліції проходитимуть службу в патрульній поліції. У той же час на виклики людей по лінії 102 додатково реагуватимуть 640 нарядів поліції охорони. Також у Національній поліції створено Академію патрульної поліції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ