Події

Бойовики від опівночі 8 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі

Від початку доби 30 травня бойовики вісім разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, втрат немає, повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

"З опівночі, станом на 11:00, вже зафіксовано вісім прицільних ворожих обстрілів. Російсько-окупаційні війська здійснили п’ять пострілів з артилерії калібру 122 мм по захисниках Новотошківського. Ще два артилерійські постріли калібру 122 мм зафіксували наші військові поблизу Чермалика", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті відомства в середу.

Крім того, вночі противник випустив кілька мін 82-го калібру по опорних пунктах об'єднаних сил поблизу Гнутового, а вранці ще кілька розривів від мін 120-го калібру зафіксували захисники Новотошківського та Зайцевого.

Противник також здійснював у бік українських військових провокаційні обстріли з гранатометів і стрілецької зброї. Бойові дії велися поблизу Луганського, Водяного, Павлополя та Гнутового.

"Підрозділи об'єднаних сил надійно тримають оборону та придушують ворожу вогневу активність із штатного піхотного озброєння. З початку доби втрат серед наших захисників немає", - наголошується в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ