Події

Бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях ЗС України на Донбасі, поранені двоє військових

За минулу добу бойовики 22 рази відкривали вогонь по позиціях Операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі, в тому числі 4 - із застосуванням важкого озброєння, поранені двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр Операції.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж минулої доби, 27 травня, інтенсивність бойових дій значно зменшилася. Російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню 22 рази, з них 4 рази застосовували важке озброєння. Наші війська давали адекватну відповідь супротивнику", - йдеться у зведенні станом на 7:00 понеділка, оприлюдненому на сторінці ООС в Facebook.

На Горлівському напрямку бойові дії тривали поблизу населених пунктів Світлодарськ, Зайцеве і Новгородське. На донецькому напрямку - поблизу Шахти Бутівка, Красногорівки і Мар'їнки.

Крім того мала загострення ситуація на маріупольському напрямку довкола населених пунктів Павлопіль, Водяне та Широкине.

"Учора, близько 19.00, під час короткого зіткнення поблизу населеного пункту Павлопіль, ворогові завдано шкоди. За уточненими даними трьох окупантів знищено і трьох поранено. В той же час, доля одного військовослужбовця Об'єднаних сил поки невідома. Обставини зникнення військовослужбовця з'ясовуються, вживаються заходи щодо його розшуку", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру за минулу добу під час бойових дій двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Їх евакуювали до госпіталю.

З початку поточної доби, 28 травня, втрат немає.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ