Події

Лідер Азербайджану обговорив з главою МЗС Франції врегулювання в Карабасі

Президент Азербайджану Ільхам Алієв у неділю на зустрічі з главою МЗС Франції Жан-Ів Ле Дріаном заявив, що Баку розраховує на швидке врегулювання нагірно-карабаського конфлікту на основі норм міжнародного права і в рамках територіальної цілісності.

"І.Алієв на зустрічі довів до відома глави МЗС Франції позицію Азербайджану вірмено-азербайджанського нагірно-карабаського конфлікту. Глава держави зазначив, що позиція Азербайджану полягає в якнайшвидшому врегулюванні конфлікту на основі норм і принципів міжнародного права в рамках територіальної цілісності країни", – зазначається в інформації на сайті президента.

І.Алієв і Жан-Ів Ле Дріан на зустрічі також обговорили весь спектр азербайджано-французьких відносин.

Зокрема, було відзначено успішне співробітництво сторін під час реалізації проектів у сферах транспорту, космічної промисловості, інфраструктурних проектів, АПК.

Крім цього, сторони успішно співпрацюють у гуманітарній сфері та енергетиці.

Тим часом, як повідомив глава МЗС Франції, І.Алієв наприкінці липня здійснить візит до Парижа. "Думаю, в рамках майбутнього візиту наприкінці липня президенти двох країн детально обговорять можливі сфери співпраці між Азербайджаном і Францією", – сказав Жан-Ів Ле Дріан у неділю в Баку.

За його словами, "Баку і Париж ведуть інтенсивний діалог".

"Є багато сфер і напрямів співпраці, які можуть обговорити Баку і Париж", – додав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ