Події

Порошенко доручив ввести в експлуатацію першу чергу комплексу полігону "Широкий Лан" цієї осені

Президент України Петро Порошенко окреслив завдання ввести в експлуатацію першу чергу комплексу на полігоні "Широкий Лан" (Миколаївська обл.) цієї осені.

"За менш ніж рік побудовано те, що ви бачите сьогодні. Я ставлю завдання, щоб цієї осені перша черга цього комплексу полігону "Широкий Лан" була введена в експлуатацію", - сказав П.Порошенко під час ознайомлення з перебігом будівельних робіт на полігоні у середу, повідомляє прес-служба глави держави.

Він наголосив, що кожна копійка на будівництво витрачалася через систему ProZorro, а якість будівництва приймається відповідальними особами Збройних сил України.

"Все буде присвячено підвищенню боєздатності підрозділів і частин, які тут проходитимуть службу", - зазначив П.Порошенко.

За його словами, ще в минулому році "тут було чисте поле". "За один рік, ви бачите, побудовано 11 казарм. Казарм, кожна з яких здатна прийняти дві роти. Якісно забезпечені побутові потреби", - розповів президент.

П.Порошенко також висловив сподівання, що тут буде застосовано нову систему харчування військових ЗСУ.

Раніше президент України заявляв, що до кінця 2018 року заплановано відкриття військового містечка нового зразка на полігоні "Широкий лан".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ