Події

Продаж алкоголю в нічний час заборонили в Дніпрі

Депутати Дніпровської міськради під час 32-ї чергової сесії впровадили заборону на роздрібну торгівлю алкоголем у нічний час.

Як повідомили в середу в прес-службі міської ради Дніпра, заборону накладено на продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв і столових вин.

"З десятої вечора до сьомої ранку придбати їх буде неможливо ні в супермаркетах, ні в маленьких магазинах або кіосках", - ідеться в повідомленні прес-служби міськради.

Контроль за виконанням цього рішення покладається на Інспекцію міськради з питань благоустрою.

Порушників позбавлятимуть ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем.

Без спиртних і хмільних напоїв відтепер також відбуватимуться всі фестивалі, концерти й будь-які масові зібрання громадян у місті. Водночас заборона не стосується ресторанів, барів і кафе, які мають дозволи на продаж міцних напоїв.

У міськраді впевнені, що тверезі ночі допоможуть зменшити кількість злочинів, які скоюють у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомлялося, на початку місяця двоє молодих людей, перебуваючи в нетверезому стані, розбили зупинку громадського транспорту на перехресті Набережної Заводської та вул. Панаса Мирного. Місту було завдано збитків на суму 30 тис. грн, які відшкодували молоді люди.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ