Події

Князєв спростовує, що поліцейські в "Борисполі" зустрічатимуть уболівальників "Реалу" та "Ліверпулю" з розфарбованими в кольори команд обличчями

Поліцейські в аеропорту "Бориспіль" не зустрічатимуть уболівальників фіналу Ліги чемпіонів УЄФА з розфарбованими в кольори команд-учасниць обличчями, оскільки мають бути на службі у встановленій формі, заявляє глава Нацполіції України Сергій Князєв.

"Я не обговорюю плітки", - сказав він на брифінгу, коментуючи озвучену напередодні інформацію представника Київської міськдержадміністрації (КМДА) з питань підготовки до фіналу ЛЧ про те, що поліція і прикордонники в "Борисполі" зустрічатимуть уболівальників з обличчями, розфарбованими у стилі прапорів двох команд.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, чи правдива ця подана офіційними особами інформація, він сказав: "Ні".

"Поліцейські мають бути в офіційній уніформі", - додав глава Нацполіції України.

Як повідомлялося, на прес-конференції в понеділок, 21 травня, в Києві головний представник Київської міськдержадміністрації (КМДА) з питань підготовки до фіналу ЛЧ Андрій Мирошніченко повідомив, що влада Києва та організатори фіналу Ліги чемпіонів УЄФА підготували кілька сюрпризів для вболівальників команд-фіналістів - "Реалу" та "Ліверпулю".

"Наприклад, поліція і прикордонники в "Борисполі" зустрічатимуть уболівальників з обличчями, розфарбованими в стилі прапорів двох команд. Ми хочемо показати, що в нас є правоохоронці, але вони неймовірно доброзичливі й радо зустрічають усіх наших гостей", - сказав він журналістам.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ