Події

У фан-зоні фіналу ЛЧ на Хрещатику не буде окремої великої локації партнера УЄФА "Газпрому", з приводу іншого тривають переговори

На території "Фестивалю чемпіонів" на Хрещатику, що працюватиме з 24 до 27 травня для уболівальників і гостей фіналу Ліги чемпіонів УЄФА в Києві, не буде окремої великої локації російського "Газпрому" як партнера УЄФА, а питання про іншу рекламу цієї компанії ще вирішується.

"Ми перебуваємо в процесі пошуку рішення. Сталося певне непорозуміння, оскільки ми чітко сформулювали, що не може бути появи "Газпрому", і це було прийнято і запротокольовано, що цього не буде. Йдеться передусім про відсутність окремої локації і великої реклами", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" офіційний представник КМДА з питань підготовки та проведення фіналу ЛЧ-2018 в Києві Андрій Мірошниченко в понеділок.

Він зазначив, що питання про розміщення невеликих логотипів "Газпрому" в переліку інших партнерів Ліги чемпіонів УЄФА наразі ще вирішується, незабаром буде прийнято рішення.

"Завтра буде зрозуміло щодо остаточного вирішення з приводу цього питання. Ми в переговорному процесі з УЄФА, оскільки вони є організатором "Фестивалю чемпіонів", - зазначив Мірошниченко.

"Фестиваль чемпіонів" УЄФА - щорічна подія, яка відбувається в місті, яке приймає фінали Ліги чемпіонів серед жіночих і чоловічих команд.

У цьому році "Фестиваль чемпіонів" відбудеться на Хрещатику в Києві з 24 до 27 травня.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ