Події

Прикордонники затримали підозрюваного у вбивстві, який намагався втекти на окуповану територію

Співробітники Державної прикордонної служби затримали в Донецькій області зловмисника, якого розшукувала поліція Запоріжжя за вбивство. Він намагався пішки, в обхід блокпостів, перетнути лінію розмежування і сховатися від правосуддя на окупованій території.

"9 травня 45-річний житель Запорізької області разом зі своєю кумою і знайомим разом вживали алкоголь. Під час побутової сварки чоловік завдав іншому численні колото-різані рани. На ранок, помітивши, що поранений помер, нападник разом з родичкою втекли. Доїхавши до Харкова, втікачі дізналися, що їх розшукує поліція, тому жінка злякалася і вирішила повернутися додому. Далі зловмисник поїхав на автобусі в Курахове, а звідти пішки планував потрапити на окуповану територію", - повідомляється на сторінці МВС України в соцмережі Facebook.

Чоловіка затримали прикордонники біля с.Тарамчук Мар'їнського району Донецької області, коли той в обхід блокпостів рухався у напрямку сел. Березове Мар'їнського району. Наразі зловмисник перебуває в Мар'їнському відділенні поліції.

Як зазначають у МВС, у неділю його передадуть правоохоронцям Запорізької області і притягнуть до відповідальності за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ