Події

Консул виїхав у РФ для з'ясування обставин затримання рибалок з Бердянська

Прикордонна служба міста Єйська (Росія) відмовилася надати інформацію про можливе перебування там двох зниклих в Азовському морі українських рибалок, повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"Прикордонна служба міста Єйськ відмовилася надати інформацію про можливе перебування там зниклих в Азовському морі громадян України, консул виїхав на місце з метою з'ясування причин та обставин затримання та з вимогою негайно звільнити їх", - сказав В.Кирилич агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

Як повідомлялося, двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область), зниклих в Азовському морі, імовірно затримані прикордонниками Російської Федерації і перебувають в м. Єйську Краснодарського краю.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Головного управління ДСНС в Запорізькій області, 11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіції зателефонувала дружина одного з двох рибалок, які 10 травня вийшли в Азовське море на катері і не повернулися. Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка та його товариша, і що зараз вони перебувають у м. Єйську.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ